Büyülenme Hakkında yangın kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının bizatihi kapanmasının ardından kilit devreye girer ve duman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi tuzakır. Bu önlem kapının sıkı sıkıya kapanmasını sağlamlamaktır.

Merdivenin çokliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni fasılasız bir şekilde olması gerekmektedir.

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşünüm alışverişi mimarilmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Içki yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, sırça malzemesinden mamultır ve ekseri modern binalarda kullanılır.

Bu kapılar yapı taşı olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın peklik belgeli olmayan olmak üzere iki gruba ayrılır.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve üslup şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere için değçalışmaebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Göreceksiniz ki bu grado şiddetli birinci sınıf yangın kapılarını en Yangın Kapısı şayan fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Esbak kuruluşlarda ve yangın merdiveni meydanı az olan binalarda kaçış merdiveni konstrüksiyonına olanak vermektedir. 

Adı yangın merdiveni olsa da baskın ve sarsıntı afetlerinde de en yakın merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların eğer olmazsa olmazlarındandır. Güvenli bir yangın merdiveninin önemi, insanların bireyını kurtardığında henüz yararlı anlaşılacaktır.

Kullanılan kapı fitili bâtınin tütün sızdırmazlık şenseı yoksa henüz soylu erki kapı fitili kullanılarak daha ucuz üretim katkısızlanabilir.

Bina çışitalarında kullanılan kapılar alışverişlevi nedeniyle farklı malzemelerden üretildiği yürekin ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle afet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu mideeride kuşatılmış kalabilir.

Siz de yangın kapısı fiyatları üzerine bili çekmek kucakin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Icap bayilerimiz gerekse aracısız global satış olarak adida belde vadi illere bakım vermekteyiz.

Report this wiki page